Wish Us Luck



Ok Buat Ecah Dan Nfah (nama keduanya ade 4 huruf je) :


Kejayaan tida akan dtg tanpa usaha, usaha pula tidak akan dtg tanpa semangat dan semangat tidak akan dtg tanpa minat. Minat tidak akan dtg tanpa Cinta. Jadi bercintalah dgn buku, berbuat baik kepada guru(jgn mengata yg buruk pasal guru) kerana doa seorg guru untuk anak didiknya mudah dimakbulkan oleh Allah. Berbuat baik kpd keua ibu bapa dan sesama islam. dan jgn abaikan tanggungjawab kpd Allah. Insyaallah Kejayaan Milik kamu berdua. langkah untuk berjaya memerlukan pengorbanan yg banyak. Berpegang la pada Prinsip ini :

D - Doa
U - Usaha
I  - Istiqamah
T - Tawakkal

Syarat-syaratnya :
1)WAJIB follow blog ecah & nfah [DONE]
2)Buat satu entry bertajuk "wish us luck" dan berikan kata-kata semangat kepada kami yang sedang menghadapi exam [DONE]
3)Letakkan banner kami yang cute mute ni kat entry korang ye..hehehe [DONE] 
4)Linkkan entry korang ke ruangan komen ecah atau nfah  [DONE]
5)Lagi bagus kalau korang letak gambar or what else yang boleh memberi semangat kepada kami(tak wajib) [DONE] 

Nak join? x boleh !!!


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
aisyah ecah
AUTHOR
10 February, 2012 delete

syukran abg azmi....
kami akan selau ingat tu..

D~DOA
U~USAHA
I~ISTIQAMAH
T~TAWAKAL

doakan kiteorg ye abg.... ^_^

Reply
avatar