Contest : Karakter Pilihanku bersama NZ & JL



ok sy suka karakter ni sbb saya nak jadi mcm die nie. jadi hebat mcm die. sebenarnye sy minat kepolisan dan penyiasatan. jadi ini adalah kartun kegemaran sy.

apa yang perlu anda buat? 
1- letakkan banner contest dan backlink kan ke blog NZ or JL [DONE]
2- carik satu gambar karakter kartun yang anda minat. SATU karakter sahaja yang dibenarkan. gambar tak kesah berapa keping, janji karakter yang sama [DONE]
3- ceritakan serba sedikit pasal gambar or kenapa anda memilih karakter tersebut, TIDAK LEBIH dari 30 patah perkataan. [DONE]


setiap contest mestilah ada syarat syarat kan? hehe. so, syarat syaratnya adalah :
1- WAJIB follow blog Nuha Zahari & Joel Leslie. [DONE]
2- buat entry bertajuk 'Contest : Karakter Pilihanku bersama NZ & JL' [DONE]
3- link kan entry yang sudah siap di ruangan komen blog yang tersedia. [DONE]

Nak join? xBoleh!!!
hehe.. gurau je. nak join sila ke jejariberjiwa.blogspot.com/2012/02/contest-karakter-pilihanku-bersama-nz.html

Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
nuha zahari
AUTHOR
07 February, 2012 delete

hey. nuha datang jenguk peserta. thanks for joining! ♥

detective conan memang best! banyak sungguh peminat conan. huhu :)

good luck! ♥

Reply
avatar