Contest Saya Kaki Drama by ika dan mazri


Drama erk. Filem x bleh ke.....

Ok3.....

Drama Tempatan

Roda-Roda Kuala Lumpur
Sape masih ingat lagi drama kepolisan ini? Drama ni antara drama kegilaan sy masa kecil2 dahulu. Sebab ape saya minat drama ni? Cita2 nak jadi Polis tp mak ayah pulak tak bagi. Sy suka tengok drama aksi + penyiasatan. Drama nie pun dah ade kesinambungannye sekarang iaitu Roda-Roda Kuala Lumpur di TV2.

Drama Antarabangsa

Detective Conan
Seperti yang di war2kan saya meminati siri penyiasatan jadi ini adalah antara drama yg sy tengok. Ada 13 episod semua klu tak silap sy (bkn versi kartun). Harap2 tak dapat jadi polis jadi detektif pun ok gak.....


Syarat-Syaratnya
1 ) Buat satu entry tentang 1 drama tempatan dan 1 drama antarabangsa yang anda minati..
      ( berikan 1 sebab & tampalkan poster drama tue sekali)                                  [DONE]
2 ) Tampal mengunakan gam gajah banner Contest Saya Kaki Drama by ika dan mazri [DONE]
3 ) like N follow belog kami di
      a) Fan page Fesbuk
           i) Ini Belog Angah                       [DONE]
          ii) Ceritaku Di Mana-Mana Saja  [DONE]
      b) Belog kami
          i) Angah Punyer Belog!!   [DONE]
         ii) #cdmms oficial Belog    [DONE]

Nak Join? xboleh !!!
hehe... gurau je.. nak join sila ke homecheekeyka.blogspot.com/2012/02/contest-saya-kaki-drama-by-ika-mazri.html

Previous
Next Post »